Har ni testat zumba?

Jag cyklade iväg till Sturebadet i förmiddags och gick på zumba tillsammans med min mamma – hon är 71 år och det är så fantastiskt att få uppleva henne så frisk och pigg och på hugget. Vi körde stenhårt och dröp av svett bägge två. Känner mig supermotiverad inom träningen just nu, det ska vi utnyttja. Jag har tränat sen jag var tonåring och innan dessa dansade jag från att jag kunde gå. Idag var det riktigt roligt att köra klass igen, full sal med hög musik och rörelse varje minut, inga pauser. Jag har noll prestationsångest i träningslokalen och måste varken klä mig coolt eller göra rätt rörelser hela tiden, bara jag får ha roligt, röra på mig och svettas. Hur är det med er, har ni testat zumba?

  1. Provade zumba första gången förra helgen…medryckande…skrattframkallande…supersvårt…tror inte det blir fler zumbapass för mig…men det finns så mycket annat roligt att träna! Men blir grymt imponerad av de som kan zumba!
    Kram Anna

  2. Härligt att du har kommit igång med träningen! Kul att göra det tillsammans med din mamma också. Jo, jag har väl testat Zumba, fast det var vatten-zumba. Ganska märkligt och tror det var ett försök att hänga på zumba-trenden och ta det till vattnet också. Men jag älskar vatten så det var okej ändå. Trevlig helg, kära Elizabeth!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..