Överraskningsdag idag!

Jag vågar nästan inte skriva det här av rädsla för att min Bianca ska råka läsa, för idag ska hon överraskas nämligen. Vi har haft två kanondagar ensamma när storasystrarna är på annat, bara myst med varandra och haft det så enkelt och trevligt och det känns att hon börjar bli stor – fyller 9 år i december. Det finns en enda sak som hon är lite ledsen för att vi inte gjort på sommarlovet och det är att gå till Gröna Lund. Det var någonting som hon verkligen önskade, och pratade om flera veckor innan sommarlovet började. Men så är hon så fin för hon gnäller inte eller tjatar, hon har bara konstaterat att det blev inte av och det är hon ledsen för.

Men, idag alla kära vänner, så ska hon få gå till Gröna Lund!! Jag är alldeles pirrig för att jag tycker det är så roligt att överraska – mycket roligare än själva karusellerna! Hon tror att vi ska sitta på möten på mitt kontor hela dagen, men i själva verket har vi bara ett enda morgonmöte som hon får vara med på, sen har jag ordnat att min granne tar hand om vovven och så tar Bianca och jag båten över till Djurgården och Grönan. Åh så kul det ska bli att se hennes ansikte och uttryck när hon får veta! Ni ska få se ikväll! (förresten gillar ni överraskningar?)

  1. Åh, vilken underbar överraskning! Ja, visst är det kul med överraskningar – älskar det.

    Våra barn önskade sig en studsmatta hela förra sommaren. I början av maj i år var vi på stan och gick in i en affär där de sålde studsmattor. Barnen sa ”Snälla, kan vi inte få köpa en studsmatta den här sommaren?” Och vi svarade ”Jovisst, det gör vi!” Gissa vad snopna de var när de helt plötsligt fick det. (Vi hade planerat det hela tiden, men de trodde vi skulle gå massa andra ärenden.) Så härligt med denna glädje i små och stora överraskningar…

  2. Åh, vad härligt!! Jag älskar att både överraska och överraskas! Igår bjöd jag sambon på en miniöverraskning genom att vänta på honom på perrongen när han kom med tåget så vi kunde promenera tillsammans hem. Ibland är de små sakerna de bästa. Hoppas ni får en härlig dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..