Lyckad överraskning! Härlig torsdag!

Jodå, det blev succé förstår ni, när Bianca fick veta vad hon och jag skulle göra idag – gå på Gröna Lund. Så här såg hon ut en sekund efter att jag berättat:

Vi tog färjan över i solskenet, bara det alldeles härligt i denna stad som är så vacker med allt sitt vatten:

Sen har vi åkt alla möjliga attraktioner, och vi har haft så mysigt! Men kära nån vad dyrt det är att ta lotter! Slurp sa det så rök en hundralapp och vi fick kasta fyra små bollar på en snurra. Och så vill man ju ta lotter på några olika ställen… Bianca vann två gosedjur och det var ju tur eftersom hon inte har några sen förut…

Efter fyra timmar med karuseller, snurror, tåg, högt och snabbt och susigt, började det spöregna och ville inte sluta (vi tyckte synd om alla som kom precis då, tänk att betala åkband och entré och så spöregnar det tio minuter senare), men då kände vi ändå att vi var nöjda och hade dessutom Biancas fotbollsträning som vi skulle börja röra oss mot, så vi klev på bussen till Karlaplan, gick in på Fältöversten för att fika och den första vi fick syn på var en av mina bästa kompisars man – Bo, som också var fikasugen! Så vi slog oss ner och spontanfikade (jag ÄLSKAR spontanfikor!) och messade bild till hans fru, min kompis Cia som jag känt sen jag var 13 år och ni kan ju ana att hon blev förvånad!

Rakt igenom en suverän dag! Britta har blivit så ompysslad av vår granne, så alla har haft det fint. Nu sträcker vi ut oss i soffan och slappar resten av kvällen. Imorgon fyller min Alexandra 14 år, plus att ni kommer att få en ny övning i personlig utveckling! Håll utkik! Kram & kärlek till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..