Sparade 1000 kronor idag…

… när jag slapp besök av låsjouren. Vi kom hem trötta och hungriga Bianca och jag, skulle bara låsa upp, gå in till Britta och laga lunch, sen iväg igen. Men nyckeln ville inte vrida runt sig. Grrr. Den kan vara lite trög ibland men nu var det väl ändå lite väl trögt. Efter 10 minuters trixande hade vi inget annat val än att ringa en låsjour, som berättade att han skulle komma inom en kvart och kosta 1000 kronor – minst. Bokat. Jag tänkte att jag kan ju lika gärna försöka lite tills han kommer, och då gick det plötsligt att låsa upp! Det visade sig att jag hade tagit fel nyckel… Källarnyckeln (som ni vet använts flitigt på sistone) och lägenhetsnyckeln ser nämligen likadana ut! Åh så tokigt! Och Bianca som var så ledsen och orolig över att vi inte skulle kunna komma in till lilla vovven… Men men det löste sig ju på bästa sätt, vi sparade pengarna och låsjourens åktur.

Så nu har vi brinnande popcorn och låsäventyr på listan det senaste dygnet. Undrar vad mer som ska hända?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..