En plats har blivit ledig på septemberkursen!

På grund av en ombokning har vi fått en plats ledig i september på good enough-kursen i Stockholm! Jag vet att det är många av er som frågat efter just september, som varit fullbokat länge, liksom oktober (finns mer plats i november och december) och nu är det först till kvar för det är som sagt en enda plats det gäller.

HÄR finns mer info om kursen, datumen är 6,7 och 14 september kl 9-15 utom den första dagen när vi kör 8-14.

Så här sa en av majkursens deltagarei utvärderingen:

Det känns som att jag har gått igenom en ögonoperation, som att jag förut sett saker lite suddigare och nu blev allting lite klarare färger. Framför allt ser jag mig själv klarare. Det är ingen tvekan om att jag är nöjd!

Mejla elizabeth@gummessoncoaching.com och platsen går till första mejlaren!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..