Märklig syn…

… mötte Britta & mig när vi promenerade på Gärdet idag, kanske är bilden otydlig för er men det är tre elefanter där borta:

Ps. Cirkusen har kommit till stan. Ds.

  1. Ja visst är det lite crazy. Själv mötte jag några kameler på min morgonprommis, för någon vecka sen! Den ena kamelen gjorde några skutt så ledaren släppte honom och den kom rakt emot mig. Först tänkte jag, ska jag bli rädd nu, men så insåg jag att om den varit farlig hade han inte släppt repet. Och en meter ifrån mig lockade ett grönt träd. Jag det gick ju bra och vi fick en liten pratstund. Ja, inte jag och kamelen alltså, utan jag och ledaren för cirkuskamelerna ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..