Min vecka:

Måndag: Klienter hela dagen. Egen träning kväll.

Tisdag: Skriver artikel till Tara. Fotbollsträning med minsta.

Onsdag: Gör överraskning för minsta, kan inte skriva det här förstås för hon läser bloggen (8 år, yngst?) Egen träning kväll.

Torsdag: Intervjuas av tidningen Må Bra. Möte om hur min hemsida ska göras om. Fotbollsträning.

Fredag: Min älskade Alexandra fyller 14 år! Firar hela dagen lång!

Lördag: Vilar ut oss efter gårdagen… Egen träning.

Söndag: Fotbollsträning. Tänker inte rensa nånting på hela helgen.

Spänningsbetyg på den här veckan blir max 3 av 5 möjliga, möta klienter är alltid spännande, fira födelsedagar och göra överraskningar också, annars är det mest småplock den veckan. Ska läsa igenom mitt bokmanus också, kommer hela tiden på fler saker jag vill ha in. Dessutom har jag skrivit in träningen nu för att sätta lite hälsosam press på mig själv att träna tre gånger den här veckan. Nu vet alla ni så nu går det inte att smita. Ni vill ha bildbevis väl?

LOADING..