Nyfrissad och fin i håret:

 

  1. Oj, va snygg i håret du är!! Påminner mig om att jag bör boka tid hos frissan på måndag. Får jag fråga vem du går hos?

  2. Skönt att ta en paus från fixing. Snyggt.
    Dina ungar verkar vara så duktiga och verkar vara din inspirationskälla. Va härligt det är med ungar som i min situation då jag ska vila. Har beundrat och förstår mer och mer vad viktigt det är att inte curla sönder ungar. Visst ska man ge dem empati och ge dem beröm också. Men det är viktigt att de kan vara självständiga i vissa situationer.Ungar är så spontana och har ett härligt barnperspektiv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..