Så här ser det ut i vår lägenhet just nu:

  1. Åh det var väl en bra idé – att vänner bjuder på städerska, tänk vad barn är smarta ändå… Svara ja fort innan nån ångrar sig… Orken kommer så småningom, det gör inget att det är lite rörigt ibland. Man kan ta en kartong i veckan eller en hög om dagen, så mycket som känns okej. /Elizabeth

  2. Hej!
    Va skönt att du orkar ha det så. Jag har flyttat och har hela huset fullt med saker och kartonger hela sommaren.pga att orken inte finns efter att ha fått järnsprutor och ska vila. så har jag också gjort det.
    Min dotters kompis frågade mig om hennes pappa ska fixa en städerska åt mig..

  3. Vilken röra! Men snart är det över, bra kämpat!! Så skönt att rensa, jag ska också rensa. Vilken dag som helst ;-) Lätt att skjuta upp…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..