Kul jobbstart, och nu familjegos…

Oj, vad roligt det var att jobba igen! Klev upp 6.30 och gjorde mig iordning för dagens moderatoruppdrag, på med fina lila klänningen och högklackat och fram med fina ögonskuggor och så är min arbetsuniform komplett!

På Louis de Geers kongresshall fick jag en finfin loge, där jag kunde samla mig inför dagen. Logen var stor som en hel lägenhet!

Tyvärr har jag inga bilder från själva uppdraget (ännu), men det var i alla fall väldigt roligt och jag älskar mitt jobb. Och så älskar jag mina fantastiska barn som jag nu åkt tåg hem till, nu ska finkäderna av, mysbrallorna på och vi går på bio ikväll, alla fyra tjejerna. Kram & Kärlek från mig till er alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..