Förresten, vad äter ni på bio?

Det vore så kul att veta, om ni äter smågodis eller popcorn? Eller inget alls? Jag tror aldrig jag sett en film på bio utan att snafsa på nåt. Dricker ni också? Tänker ni som jag att jag tar en liten dricka så jag inte blir kissnödig under filmen? Det är ju ganska märkligt egentligen för alla biografer har faktiskt toalett, det är ju inte så att det är katastrof att behöver gå på toa. Men hur gör ni?

 1. Hej!
  I måndags tog jag med min lillasyster och min systerson på Madagaskar 3, underbart rolig film!!
  Vi delade en stor popcorn, hade varsin liten dricka och så fick barnen varsin liten godispåse :) Är det bio så är det!
  Kram och tack för en inspirerande blogg!

 2. Imorgon bjuder jag mina underbara syskonbarn på bio och då blir det definitivt GODIS!!! Popcorn är gott, men godis i prasslande påse i biomörket hör till… :-)

 3. Popcorn. Som jag hinner äta upp innan filmen börjar. Vilket inte för det minsta för sen vill jag uppslukas
  Av filmen och slippa tänka på snacks :)
  Vad ser ni?

 4. Ingen bio utan POPCORN! Jag vill gärna ha en liten cola till men det brukar vara billigare att ta en mellan storlek, vilket jag gör för att jag är snål men jag dricker ju mer än vad jag egentligen behöver..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..