På resande fot igen…

… fast inte så långt den här gången, bara till Norrköping. Jag är här för att göra ett uppdrag imorgon, där jag ska vara moderater vid en kickoff, det ska bli kul! Tittar i kalendern och ser att jag gjorde min senaste föreläsning 31 maj, sen har jag haft klienter och skrivit bok men inte stått på en scen, som ju tillhör min vardag. Imorgon har jag 900 personer framför mig och ska fungera som konferencier och samtalsledare. Det blir roligt!

Hursomhelst åkte jag tåg idag och det är ju väldigt mysigt, tycker ni inte det? Naturen svischar förbi och jag läser på inför uppdraget, men tittar mest ut på allt det gröna som vårt land bjuder på. Som en levande tavla.

Nåja, nu är det fotboll, Barca-Manchester United, och jag hann precis till hotellet inför avspark. Kollar ni med mig ikväll?

LOADING..