På resande fot igen…

… fast inte så långt den här gången, bara till Norrköping. Jag är här för att göra ett uppdrag imorgon, där jag ska vara moderater vid en kickoff, det ska bli kul! Tittar i kalendern och ser att jag gjorde min senaste föreläsning 31 maj, sen har jag haft klienter och skrivit bok men inte stått på en scen, som ju tillhör min vardag. Imorgon har jag 900 personer framför mig och ska fungera som konferencier och samtalsledare. Det blir roligt!

Hursomhelst åkte jag tåg idag och det är ju väldigt mysigt, tycker ni inte det? Naturen svischar förbi och jag läser på inför uppdraget, men tittar mest ut på allt det gröna som vårt land bjuder på. Som en levande tavla.

Nåja, nu är det fotboll, Barca-Manchester United, och jag hann precis till hotellet inför avspark. Kollar ni med mig ikväll?

  1. Nej, igår blev det OS och handboll för vår del, samt mys med ljus och tänd brasa i regnrusket! Ha en fin dag i Norrköping! Kram J

  2. Nej, ingen teve för mig ikväll. Röjer vindar och förråd! Spara, skänka, slänga… Ujujuj vad det är lätt att spara saker som kanske kan vara bra att ha. Men nej, nu ska här gallras. Ska bli sååå skönt när det är klart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..