Välkommen Carolin!

Vi har en ny vän bland oss ser jag – Carolin skriver och berättar att hon just hittat till oss här på bloggen, det ska firas med en blomma – Välkommen!

 1. Nu blev jag lite starstruck och rodnar en smula. Men det gjorde definitivt min dag att få en sådan fin blomma i din blogg. Hoppas du haft en bra dag och ha en mysig kväll. Kram Carolin.

 2. Hej Elisabeth!
  Jag är inne på din blogg dagligen och inspireras av dina kloka tankar och funderingar. Tycker att det är kul med blandningen av både livets frågor, personlig utveckling samt modetips:). Jag har ett stort intresse för personlig utveckling, har även jobbat på en talarförmedling med olika föreläsare, det är alltid givande att kunna utvecklas och det gör man ju hela livet. Hur som helst, tack för bra inspiration, vill gärna komma på ngt utav dina föreläsningar i höst. Ha det gott!
  Kram Niina Björkman

 3. Hej!

  Ville bara höra av mig och säga att jag börjat läsa din bok ”Tala är guld”. Jag är redan inspirerad! Har känt mig så glad idag och gått runt och kollat kroppspråket på alla i min omgivning :-) Ska bli så kul att läsa resten av boken…

  Tänkte också på din kommande bok, är det försent att komma med frågor? Jag tänkte på det här med barn och TV-/dataspel. Nu när det har varit sommarlov har det blivit en hel del spelande, men har du några åsikter om detta? Skriver du något om det i din bok. Hur farligt är spelandet? Än så länge är det ”oskyldiga” spel som vi som föräldrar har kontroll över… Men jag vet många föräldrar med oss som tycker det är jobbigt med detta tjatande om spel var och varannan dag… Särskilt killföräldrar tror jag. Vore kul att höra dina kloka synpunkter på det hela…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..