Gomorron, kolla in den här bilden:

Är den inte fantastisk? Tyvärr vet jag inte vem som tagit den, men vad jag förstår har fotografen lurpassat vid fågelholken och bara väntat på att fågelungarna skulle flyga ut och testa sina vingar – och just där sa det klick! 1-0 till livet.

  1. Åh, vilken helt fantastisk bild, så himla söta, vilken lycka att testa sina vingar :-)
    Ha en härlig helg!
    Kram
    /Elisabeth

  2. Hej Elizabeth! Vilken härlig bild på dom fjuniga fåglarna! Helt otroligt att få vara med vid detta ögonblick!Jag har börjat jobba igen denna vecka. Det är folktomt och lugnt ganska behagligt. Snart skall jag få möta dig det blir härligt. Såg att du har föreläsning snart ”Snacka smartare”. Det är något för mig. Hoppas din sommar var fin! Vi har haft 4 veckor det var lugnt och skönt. Vi hade ingen kattvakt så det blev inget Öland eller Småland. Vi åkte till Eskilstuna Sunbyholms slott. Där spelade mina favoriter Kent! Helt fantastiskt bra. Helena gillar bara vissa låta men efter konserten så sa hon: Fan….vad bra dom är live…..bättre än på cd! Kan bara hålla med. Önskar dig en fin helg/Miljoner kramar Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..