Elizabeth Gummesson | Tara Blogg

Filmtips: UNITED

Extraordinary och 5 stjärnor menar The Times, The best drama of the year skriver The Sun och Brilliant enligt The Mirror. Jag skriver under på det, för UNITED är en suverän filmatisering av tragedin som drabbade det framgångsrika fotbollslaget Manchester United vintern 1958. De var det yngsta laget som någonsin vunnit den engelska ligan men som kraschade med ett flygplan på Münchens flygplats, på väg hem till en match och 23 personer dog.

Se den. Förbered er med näsdukar. Och tacka livet för varje dag ni får.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
  1. Erik skriver:
    !

    Tack för tipset

  2. Pernilla skriver:
    !

    Hej! Låter som en film att skriva upp på ”att se”-listan under hösten! Tack för tipset! Kram