Ny vecka! Nya möjligheter!

Kära fina vänner, idag startar en helt ny vecka! Vad betyder det för er? Slutar semestern nu och ni börjar jobba? Eller kanske semestern startar för er? Oavsett vilket önskar jag en kanonvecka!

Min vecka blir landet måndag till torsdag, redigera bokmanus några timmar om dagen, slappa resten, promenera, träna och leka med Britta. Ju mer jag umgås med henne desto mer älskar jag henne, hon är världens goaste vovve! För mig alltså. Med all respekt för alla er andra med vovvar…

Fredag till söndag blir det stan igen, tvätta, plocka, fixa och dona, och så redigera bokmanus några timmar om dagen. Det blir fint det också.

  1. Hej E!! Kände att jag måste ge ifrån mig ett livstecken, jag har varit väldigt dålig på att kommentera på min semester. Men jag är med dig nästan varje dag. Måste läsa din härliga blogg. Jag har semester och njuter av varje dag. Första 3 v var vi på vår segelbåt i Sthlms skärgård. Underbart! Nu är vi hos mina föräldrar uppe i norr och hälsar på. Sista semesterveckan är vi hemma och slöar och tar dagen som den kommer. Ser fram emot hösten och nytt jobb!!! Vet inte om du kommer ihåg min jobbångest men nu har det iaf löst sig och jag börjar om på nytt på ett nytt ställe. Så skönt! Ha en fortsatt härlig semester! Kram Ullis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..