Behöver ni packhjälp?

Ni som nu ska iväg på resor och tycker att packningen blir knölig och skrynklig, eller ni får aldrig plats med det ni tänkt ta med er – kolla in packhjälpen som Louis Vuitton visar på sin hemsida HÄR. Obs man måste verkligen inte ha deras saker för att packa, det går bra med vad som helst, poängen är att man packar smart. Jag ska egentligen redigera bokmanus nu men sitter och kollar på de här filmerna med lösningar för de olika väsksorterna istället. Ibland får man släppa disciplinen eller hur?

  1. Bästa Cina, följ länken och när du kommer fram klicka på resväskan, sedan på varje föremål som liksom ”blinkar”, du ser vilket som de vill att man lägger i, eller så klickar du på PLAY GUIDE på vänsterkanten. Kram E

  2. Hej! Vi är dåliga på att kommentera här tycker jag. Många mysiga inlägg :)
    Jag har aldrig sett lampor i parkeringshus, men vad bra!
    Fräcka byxor du köpte! Ja, inte i parkeringhuset då, utan på Zara.
    Sen var det ju det här med att packa smart. Var hittade du det? Har tittat på flera inlägg men packningstipsen lyser med sin frånvaro. Kan man (=jag)få lite mer precis hänvisning.
    Kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..