Good enough föräldrar

Ser nu att mitt förlag lagt ut information om min nya bok på sin hemsida, ni kan läsa HÄR. Redigerar manus nu 2-3 timmar om dagen och kommer framåt i ganska bra takt. 1 september ska manuset lämnas in för andra genomläsningen. Sedan börjar samarbetet med min fantastiska redaktör och när manuset sen åker till tryck vet jag hur det kommer bli: först tänker jag att nu får det dröja lite innan jag skriver nästa bok, och sen ungefär två sekunder senare har jag en ny bokidé som jag börjar fundera på… Kreativitet är svår att försöka förhindra. Vi får se. Nu är det i alla fall föräldraskap för hela slanten och det är så spännande ämne tycker jag. Ni har fortfarande chansen att vara med i boken (anonyma förstås) om ni har tankar och idéer som ni vill dela med er av, era egna tips, eller om ni har frågor och funderingar som ni vill att jag skriver om. Antingen kommenterar ni här, eller så mejlar ni på elizabeth@gummessoncoaching.com. Kram.

  1. Heja Emma! Du sätter huvudet på spiken för det är PRECIS det där som jag vill förmedla, och ska försöka, i boken! Ekologisk mat – absolut, men först en kram! Yes! Tack för att jag fick följa med ända till Turkiet. Kram och puss tillbaka! /E

  2. ÄlsKar detta ämne och brinner för det som tusan. Läser massa i ämnet och funderar mkt själv. Så här från en solstol i Turkiet tänker jag att det för mig handlar om att lära känna mig själv. Veta vad som är viktigt för mig och för min familj och därmed oxå lära känna min familj och vad som är viktigt för dem. De präglas ju såklart av mig. O till exempel tid tillsammans är oerhört viktigt för oss. Och närhet. Flexibilitet. Då blir det ledord för oss. Good enough föräldraskap för mig handlar alltså om att välja ut det som är viktigt i mitt föräldraskap och göra det till det bästa jag kan och sem vara Good enough med andra bitar jag inte känner lika mkt för som tex att barnen till varje pris måste sova samma tider varje dag eller att jag inte alltid alltid ger dem den bästa tänkbara maten. Såklart jag vill ge dem det men där väljer jag tex tid högre. Att vara mkt med mina barn är viktigare än helt ekologisk mat. Därmed inte sagt att det inte är viktigt. Men för mig är närvaron, tiden och kramarna det allra viktigaste. Trygghet och självkänsla vill jag inte kompromissa med. Är du med? Fråga gärna annars! Boken ser så fin ut. Lääängtar. Älskar gult med så omslaget är perfekt i min smak. Puss på dig

  3. Vilket härligt solgult omslag på nya boken! Man blir både varm & glad av att se den. Härliga söta barn på bilden inklusive dina egna. Såå fint!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..