Resetips please: Var ska vi resa i vinter?

juli 28, 2012 5 kommentarer
Familj / Resor

Vi funderar på om vi ska resa iväg ut i världen igen i vinter och i så fall var, och så kom vi på att ni kanske har några tips? Var har ni varit? Vi vet i alla fall att det ska vara till värmen, och vi tänker oss att vi är borta i två veckor. Nu får ni gärna tipsa oss här på bloggen, om ni orkar mitt i semestern. Tack snälla. Under tiden går jag ut på powerwalk. Kram!

5 kommentarer

Anmäl

Hej!
För min del, så lockar något helt annat än Asien, som har blivit stort charterresmål under de senaste åren…
En rundresa i Sydamerika (eller bara EN mysig plats!) är en fantastisk upplevelse. Brasilien, Argentina och Venezuela… Det finns mycket att upptäcka, både strandhäng och natur. För att komma människorna nära finns flera uppdrag i Sydamerika på
http://www.volontarresor.se, om du är intresserad av det.
/Ammi

Anmäl

Tack för tips! Sydamerika har stått på reselistan några år nu, och det är helt klart ett intressant alternativ (bla eftersom mina döttrar pratar spanska så det är lätt med språket), funderar på att åka till Brasilien för Fotbolls-VM 2014, men det är ju långt dit. Tack för länk, kollar vidare på den! /E

Anmäl

Afrika! Bodde i Kenya när jag var barn och tog med mina barn dit förra året vilket var fantastiskt. Underbara människor! Det blev safari och sedan sol och bad och även besök på ett barnhem. Även Tanzania är super med safari och sol och bad på vackra Zanzibar!
Hälsningar Maria

Skriv en kommentar