Tisdag kväll: landet!

Nu har vi äntligen kommit ut till landet på Bullandö, min Jonas och jag, och så lilla Britta förstås. Upp tidigt imorse för fotografering – ska lägga upp lite bakombilder senare – och sen sno ihop packning och handla och ni vet sånt som ska ordnas inför en vecka på landet. Döttrarna är hos sin pappa, det blir fint för dem att hänga lite och fint för oss att vara lite på tu man hand. Ni vet att kärleksrelationer måste underhållas och vårdas eller hur?

Nu börjar det dofta i köket, ikväll står jag vid grytorna, mums ska det smaka med kyckling och chorizo, klyftpotatis, stora bondbönor och sallad. Kram till er alla denna sommarkväll. Ni är fantastiska, tänk på det en stund ikväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..