Imorgon söndag far vi hem igen…

… från Puerto Banus, Marbella, Spanien, hem till min älskade Jonas och vår lilla kära Britta – åh vad vi längtar efter dem nu! Jag har förstått att ni har det kallare där hemma – idag har vi haft 37 grader här! Legat i poolen nästan hela dagen, så roligt och skönt!

Brun har jag blivit också, och böcker har jag läst, och kramat mina döttrar och vilat och slappat och skrattat och jobbat lite med manus och sovit gott och myst. Men som sagt, nu längtar jag till min stora kärlek och min lilla kärlek med päls.

Ps glad att jag kan ha bilder på mig själv helt osminkad, det hade jag aldrig kunnat för några år sen. Ju mer personlig utveckling desto mindre fåfänga faktiskt.

  1. Hej!Vilken underbar resa!Jag undrar om du skulle vilja skriva några rader om din syn på hur barn påverkas vid en skilsmässa?jag har kommit till en punkt när jag faktiskt måste respektera mig själv och fatta någon form av beslut i en relation där varken jag eller mina underbara döttrar mår bra. Du förmedlar sån lycka, trygghet och jag blir glad när jag läser din blogg!Du verkar verkligen leva varje stund! Tack för din inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..