Utflykt till Mijas!

Ikväll blev det en mer gedigen utflykt än igår, bort från lyxturistmyllret i Marbella och upp till bergen och den lilla spanska byn Mijas. Har ni varit där? Värt ett besök mina vänner. Maten var hälften så billigt men dubbelt så god, utsikten fantastisk och atmosfären riktigt mysig.

Bianca hittar alla djur var vi än reser i världen, ikväll blev hon kompis med en katt och en åsna…

  1. Hej Elizabeth!
    Läste inlägget om Empati och det är något jag tänkt mycket på genom åren. Jag har inga problem med att känna empati. Snarare är det så att jag sätter mig in i andras situationer så mycket, och tänker på andras väl och ve så mycket så att jag faktiskt ”sänker” mig själv / sätter mina behov sist. Var sätter man gränsen? När ska man sätta sig själv åt sidan för att man känner empati och när ska man tänka på sig själv först? Förstår du vad jag menar? När ska man känna med en annan person och ge av sig själv och när är det nog? DET tycker jag är svårt. Vore jätteintresant att höra vad du tänker om detta. Jag är för ”snäll” för mitt eget bästa (både i jobb och privatliv), även om jag blivit bättre på att se till mig själv.
    Ha det så bra!

  2. Ja, där har jag också varit. Men det är nog tjugo år sedan nu och mycket har säkert förändrats sen dess. Men de små mysiga gatorna finns ju kvar ser jag :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..