Gomorron Sverige!

Jag vaknade imorse i Puerto Banus, i mammas och Lasses hus som de hyr i ett år, och det jag är väldigt tacksam att de gör för då får jag möjlighet att åka hit tillsammans med dem och mina underbara barn! Fantastiskt fint och vackert, med ljuvlig utsikt och alldeles lugnt och fint område.

Bianca har morgonbadat i den egna poolen, medan jag har redigerat bokmanus (Good enough föräldrar) – det ska jag göra mellan 8:00 och 10:00 varje morgon har jag bestämt, för att hinna klart tills jag ska lämna in manuset till min förläggare för en andra genomläsning. Nu är jag klar för idag och ska morgonsimma i den lite större poolen på området, före frukost. Livet är riktigt gott idag. Hela den här dagen ligger utsträckt framför oss som en varm hand. Stora flickorna sover än, mamma och Lasse har just vaknat och dricker sitt morgonkaffe. Jag njuter.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..