Bianca har badat i 9 timmar i sträck idag

Hon har klivit upp tre gånger på max tio minuter för att kasta i sig lunch, fika eller gå på toa, mer än så är det inte – all övrig tid badar hon. Så är det på varje resa med vatten, som vi åker på – letar man efter Bianca kan man kolla i poolen eller i havet, där är hon. Självklart lämnar jag henne inte för en enda sekund utan uppsikt.

Badat har jag också gjort idag, för jag älskar att stå på händer, göra kullerbyttor framåt och bakåt och leka i vattnet, vi gör konster och hittar på nya kul saker i vattnet hela tiden.

Det blev en glassätartur ner till hamnen också, där de enorma båtarna ligger och guppar – vilka äger de där båtarna? Det kostar ju en årslön bara en starta en sån historia. Ganska fascinerande egentligen, för har man en sån båt måste man ha så mycket annat också som den livsstilen kräver. Jag tänker ändå att det skapar en massa arbetstillfällen, både för de som ska bygga lyxyachterna och för den personal som sköter båtarna året runt trots att ingen använder dem.

Nu smyger solen ner över kullarna här i Spanien, Bianca vill bada mer, men vi ska nog läsa lite nu. Önskar er en fin kväll där hemma eller var ni än är!

  1. Jag är PRECIS som Bianca. Nästa gång hänger jag på och ligger i poolen dygnet runt med henne! Nu ska jag ta min illrosa luftmadrass och lägga mig och gupp i havet hela dagen. (fast jag hade nog hellre lekt med Bianca i poolen om jag ska vara ärlig…)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..