Mardröm inatt: en hungrig tiger hemma

Vaknade för en timme sen med en otäck mardröm, som gick ut på att vi hade en tiger hemma i lägenheten, och när vi var på stan och gjorde ärenden kom vi plötsligt på att tigern inte fått mat. När vi skulle skynda oss hem för att mata den åkte vi fel med tunnelbanan och kom till en konsigt gate med heltäckningsmattor, som just då skulle tvättas! Vilket gjorde att det tog ännu längre tid att komma hem! Jonas var helt loj och verkade inte bry sig i drömmen (vilket är väldigt olikt honom) medan jag fick panik och tänkte att nu är nog Britta uppäten och hur ska vi kunna gå in i lägenheten och vi måste köpa en köttbit och kasta in först och tänk om tigern attackerar oss och så vidare…

Sen vaknade jag med ett ryck och fick se både Jonas och Britta ligga och sova alldeles lugnt och förstod att det där var bara en dröm. Det har tyvärr blivit verklighet för lite för många människor dock, den här sommaren, kanske ett utslag av både vargar på Kolmården och tigrar på Köpenhamn Zoo.

  1. Att vakna efter en sådan dröm är helt surrealistisk för den tar tag i en på ett obehagligt sätt. Jag har vid ett par tillfällen drömt om en grizzlybjörn som jagar mej eller bara hotar i skuggorna!! Kan knappt titta på en hund efter det utan att få rysningar! Sen kan jag inte låta bli att fundera på vad drömmen vill säga! Lite spännande är det! Tack för att du ständigt får mej att fundera på olika saker som du tar upp här!! Soliga(ja!faktiskt!!) kramar från Sussie!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..