Hur är er sommar?

Har ni semester eller jobbar ni fortfarande? Lever sommaren upp till era förväntningar så här långt? Vad gör ni på era lediga dagar? Snälla berätta för det är så roligt att läsa era kommentarer, så får jag veta lite vad ni gör också. Jag är obotligt  nyfiken på er!

 1. Jag är arbetslös och spenderar min ”semester” med att läka.

  Jag har varit sjukskriven till och från efter att ha pressat mig själv till gränser som var helt onödig (ser jag så här i efterhand) och att jobba ensam natt i över 4 år var ju inte alls vad jag varken ville eller behövde. Både kropp och knopp gick i kras.

  Nu är det snart 1½ år sedan jag slutade där men fortfarande ploppar det upp saker i hjärnan som jag kopplar dit, att jag sen tvingade mit till nya jobb jag verkligen inte klarade av blev droppen nu under våren.
  Jag har nu motvilligt börjat käka anti-depp och på något märkligt sätt så fungerar livet lite bättre, jag är inget monster och jag faller inte ner i bottenlösa hål längre. =)
  När jag blev arbetslös så fick jag en coach som även är livscoach och någonstans tror jag att det var meningen att jag skulle träffa henne. Jag går fortfarande dit och älskar hur hon hjälper mig att öppna ögonen för mig själv! =)
  Dagarna spenderar jag med katterna och små projekt; jag syltar, saftar, yogar, decoupage’erar och försöker lära mig hindi. Lyckligtvis har jag även blivit nyförälskad i min fästman igen, det är nog det bästa av allt!

  Det låter lite som jag är en äldre kvinna men jag är bara 33, jag borde inte alls vara trasig nu men nu blev det så och då är det ”bara” att göra det bästa av situationen.

  Mitt egna mål för närmsta tiden är att försöka bli mer social. Tyvärr isolerar jag mig och hittar på ensamprojekt, jag behöver ju försjutton vänner också! =)

  Jag läser din blogg varje morgon och en sak jag verkligen beundrar dig för är relationerna du verkar ha med dina nära, kära och alla runt om. Lyckliga dem som får ha dig i sitt liv.
  Till sist vill jag tacka för att du delar med dig av ditt liv, högt och lågt, så att även vi som inte får vara din granne får lite av din värme.

  Nu avslutar jag denna lilla novell med önskningar om en fortsatt härlig sommar till dig. =)

 2. Min semester börjar imorgon. Förr blev jag stressad om jag inte visste vad jag skulle göra under ledigheten. Fr.o.m. I år har jag bestämt att ta dagen som den kommer. Tänkte åka dit näsan pekar. Just nu pekar den mot Gotland. Hoppas på sol och värme.

 3. Åh,i morse åkte jag och en av mina godaste väninnor ut en bit utanför stan med våra döttrar och plockade jordgubbar på de skånska fälten. Vi var näst intill ensamma där, solen sken och det kändes sådär barndoms somrigt. Man blir nästan lite ”sprittig” i kroppen. Nu väntar lite noppning och sen in i frysen. Mums att i höst och vinter!
  Regnet har nu dragit in så det får väl bli lite bokläsning i eftermiddag. Om Du har något bra boktips får du gärna dela med dig:)
  kramar och tack för en underbar blogg <3

 4. Jag läser till undersköterska med inriktning sjukvård. Jag har också under våren läst på distans – kost, näring och hälsa. I framtiden om några år, vill jag läsa vidare, men jag vill först jobba och få erfarenhet, innan jag börja läsa igen.

 5. Njuter av härligt lediga dagar som kan fyllas av precis vad vi vill, hur mysigt är inte det…

  Förbereder just nu inför en semestertripp som påbörjas till helgen – dagen är fylld av tvätt , planering av resmål, strykande och lite inköp +lite fika och mys med familjen.

  Önskar dig en härlig sommar! Så kul att läsa din blogg…

 6. Jag packar o tapetserar för att flytta hela min fina familj till nytt hus. Härligt men kräver stundtals allt positivt tänkande jag kan uppbåda o många gånger berätta för mig att vi ska ta pauser…:)

 7. Brukar inte kommentera bloggen men kikar in titt som tätt till din väldigt intressanta o läsvärda blogg. Det du skriver är så sant o man blir inspirerad. Fortsätt som du gör o ha en skön sommar! / kram Sara

 8. Jag är 20 år och pluggar, vilket innebär att jag jobbar hela sommaren.
  Men jag har varit ledig 2 veckor innan jag började jobba. Sen är jag oftast ledig 3 dagar i veckan (jobbar inte heltid). Har 5 veckor kvar, sen börjar skolan direkt efter. TACK för din fina, mysiga och härliga blogg

 9. Jobbar min sista dag idag innan jag får fyra härliga, lediga veckor!! Yiiiiipppii! Mitt semestermål är att läsa din bok Tala är Guld! Den har legat och väntat på mig sen i våras, har liksom velat vänta till jag kan sitta på altanen och bara sträckläsa utan att behöva tänka på några tider som ska passas…och lära mig lite nya och användbara metoder hoppas jag :=) Hoppas du får en riktigt härlig dag och en fortsatt underbar sommar! Tack för en inspirerande och mysig blogg Elizabeth! Varma sommarkramar från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..