Goa lilla Britta

Hon är så roligt och mysig min vovve; var jag än går så vill hon vara nära, som idag när jag satte mig på köksgolvet för att leta dessertrecept, så la hon sig så nära det bara gick. Som ett hårigt extraben.

 1. Jag tror den är från COS (Biblioteksgatan, Stockholm) men är inte 100, nu är jag i Spanien och den är inte med så jag kan inte kolla, men kikar och återkommer när jag är hemma igen och meddelar ifall det är nåt annat. Dock köpt förra sommaren…

 2. Hej!
  Tack för härlig och inspirerande blogg!! Tycker klänningen du har på bilden ser otroligt fin ut, älskar blåa nyanser :) får man fråga vart den är köpt? …önskar er en trevlig semester :)

  Kram Jenny

 3. Du får fråga vad du vill Malin, och svaret är att på min ena arm står det ”ai miei angeli” som är italienska och betyder ”till mina änglar” samt mina barns födelsedatum under, det är en hylling till dem. På den andra armen står ”it’s not just in some of us, it’s in everyone” och det är några rader ur en dikt som Nelson Mandela läste i sitt installationstal efter sitt långa fängelsestraff. Googla hela dikten som heter A return to love, den är UNDERBAR och fantastisk livsfilosofi tycker jag. Kram och gonatt!

 4. Hej fina du!
  Ja Britta e så söt! Får ja fråga en sak? Vad har du för text tatuerat på insidan av din u.arm?
  Godnatt fr Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..