Det bästa med att vara vuxen, del 1:

Att man får slicka alla bakskålar, slickepottar och bunkar själv. Har ni fler exempel?

  1. Ah Ulrica, vilka bra saker du kommer på! Känner igen mig i bägge! Häromdagen var jag ensam några timmar och låg inomhus på en stor Fatboy och skrev lite anteckningar om en sak, och ute sken solen och egentligen ska man ju passa på och vara ute och bla bla bla, det var SÅ SKÖNT att vara inne i svala lägenheten. Mys!

  2. Att få handla vad jag vill i mataffären! Vet att jag drömde om det när man ville att ens föräldrar skulle handla olika saker och nu K-A-N jag det!!!
    Och en annan sak – att få vara inne när det är sol ute nu på sommaren!!! Hade en mamma som tycket att vi ALLTID måste gå ut så fort solen sken, så nu kan jag komma på mig själv av att njuta över att vara inne f-a-s-t solen skiner ute.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..