Om dramat som försvann

Jag har själv gjort ett val att ta bort inlägget om livräddningsdramat som jag skrev om här i helgen. Ingen har bett mig om det, men när ett inlägg inte känns 100 procent bra så tar jag hellre bort det, och så kändes det för mig. Jag hade ett behov av att uttrycka mig i skrift då, och alla inlägg här kan inte vara rosenskimrande och happy life. Särskilt inte när döden knackar på. Det finns så mycket jag vill säga om det som hände, men det får bli en annan dag, i en annan form. Inte just här, just nu. Kram. Var rädda om er alla.

  1. Tack för en värmande o trevlig blogg! Hann inte läsa ditt inlägg om vad som hände men vill berätta om vad jag själv upplevde när jag såg en person drunkna… Låg på en strand på Kreta tidigt 80-tal när jag hörde ngn som skrek Help!…reste mig upp o kolla runt..ingen reagerade..tittade ut mot havet, kunde urskilja viftande armar i vattnet..jag började skrika på engelska..ngr sekundr senare gick de ut m båt för att försöka rädda… men…tyvärr! Nej resten av semestern kunde jag varit utan…dåligt samvete för att jag inte hörde honom tidigare…mkt känslor som jag burit med mig under livet. Kramar Marina

  2. Helt enig! Det var på kanten oetiskt att skriva om detta utan personens samtycke få personen skulle kunnna identifieras oxå. Bra agerat. Du är en klok kvinna!

  3. Jag är en av dom som han läsa inlägget som försvann! Vill bara sända en massa värme, kärlek och styrketankar till er alla som var där!! Har tänkt mycker på er och jag hoppas, tror och tänker att allt har slutar väl för alla inblandade!
    Mina varmaste omtänksammaste hälsningar
    Kram Pernilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..