Bloggar i luften…

Nu testar jag att skriva lite från luften och tänk att det funkar! Vi flyger Norwegian och nu kan man alltså läsa mejl, surfa, blogga och sånt i luften! Medan vi flyger! Killen intill mig ringde nyss sin brorsa (ja, jag tjuvlyssnade lite). Hur kommer sig detta egentligen? Jag brukar alltid vara benhård på att stänga av min telefon när jag flyger, inte bara köra flightmode. Fattar ingenting. Men ganska smart är det för jag har hunnit svara på jobbförfrågningar och korrläsa en intervju med mig som ska publiceras i Egoboost Magazine så småningom. Denna teknik, jag säger då det. Min pappa som var pilot är nog förundrad i sin himmel (den man tyvärr inte kommer ner ifrån).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..