Gomorron söndag!

Välkommen till en alldeles ny dag med nya möjligheter! Söndag 17 juni 2012. Den enda gången den här dagen finns är idag. Låt oss göra det bästa av just den här dagen tillsammans!

Jag startar på mitt mysigaste sätt; kaffe, bok och lilla fina vovven som ligger det närmaste hon kan sin matte. Regnet strilar utanför mitt öppna sovrumsfönster. Den här dagen blir det fortsatt rensande för min del (vi har rensat it förråd i lägenheten, garderober, sorterat, lämnat in hos Myrorna, kastat i soprummet, det har pågått i en veckas tid och nu är det bara småsaker kvar här uppe, sen blir det källarförrådet…), det blir fika med föräldrarna till Emelies kompis som hon ska resa med i sommar, det blir kanske kompisar över på middag, det blir träning. Allt lugnt och fint och i sommarlovstempo. Bianca har sovit i sin nya koja som hon byggde upp i går, tittade just till henne och hon sussar gott därinne. Precis som sommarlovet ska vara – man får en idé och har tid och ork och möjlighet att genomföra den direkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..