Good enough i Tyskland!

Ser nu ikväll att mitt tyska förlag har lagt ut Good enough (eller Mir reicht’s som den tyska titeln är) på sin hemsida nu med presentation – åh så spännande det känns! Tänk att tyskarna ska kunna läsa mina böcker! Jag är så stolt över min agent Lena Stjernström på Grand Agency som talar sig varm om mina böcker så att förlag i andra länder vill köpa och ge ut. Omslaget blev fint också, eller vad säger ni?

  1. Vad roligt att framgången sprider sig!!! Jag måste se till att läsa den, fast på svenska förstås. Ha en bra söndag! Kram Ullis

  2. Man får gratulera! Ser jättebra ut!!! Men det är väl iofs rätt svårt att misslyckas när nu skribenten ser ut som hon gör :)
    Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..