Gott nytt år!

december 31, 2011 1 kommentar
Resor

Ännu en härlig, annorlunda, fartfylld och lite magisk dag i Hong kong! Idag har vi åkt linbana upp till det högsta berget och tittat ut på den enorma utsikten från Victoria Peak. Se själva – vilken strålande syn eller hur?

Vi har besökt Bird Market och Flower Market med fåglar och blommor kvarter efter kvarter.

Och så var det en liten dam som absolut ville ha en kinesisk klänning och det fick hon såklart.

Nu kära alla ni önskar jag er en fantastisk nyårsafton! Vi går och äter på Red Pepper och firar tolvslaget (när klockan är 17.00 hemma hos er i Sverige) med nedräkning på Times Square i Hong kong, och dyker sen i säng för att kliva upp i ottan och flyga vidare till Phu Quoc i Vietnam. Väl framme där hörs vi igen, men tills dess: GOTT NYTT ÅR!