Gott nytt år!

Ännu en härlig, annorlunda, fartfylld och lite magisk dag i Hong kong! Idag har vi åkt linbana upp till det högsta berget och tittat ut på den enorma utsikten från Victoria Peak. Se själva – vilken strålande syn eller hur?

Vi har besökt Bird Market och Flower Market med fåglar och blommor kvarter efter kvarter.

Och så var det en liten dam som absolut ville ha en kinesisk klänning och det fick hon såklart.

Nu kära alla ni önskar jag er en fantastisk nyårsafton! Vi går och äter på Red Pepper och firar tolvslaget (när klockan är 17.00 hemma hos er i Sverige) med nedräkning på Times Square i Hong kong, och dyker sen i säng för att kliva upp i ottan och flyga vidare till Phu Quoc i Vietnam. Väl framme där hörs vi igen, men tills dess: GOTT NYTT ÅR!

  1. Gott nytt år fina Elizabeth, det är så spännande att följa allt du gör! Hoppas ni får en bra början på det nya året och fortsatt trevlig resa! Mvh, Bella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..