Tack alla fina!

mars 4, 2013 24 kommentarer
Personligt

Bästa alla ni. Idag avslutar jag bloggandet. Det har till 99 procent varit bara roligt, energipåfyllande och spännande, tack vare kontakten med er! Ändå har jag kommit fram till att det viktigaste för mig är att leva som jag lär och sen i höstas har det varit för mycket på min tallrik; jag hinner helt enkelt inte med allt jag åtagit mig. Jag behöver ge mig själv lite mer andrum och därför blir det bloggen som – på grund av den tid den ändå tar att sköta bra – får väljas bort och gå till vila.

Jag kommer att finnas på Facebook där jag har en officiell sida. Följ mig gärna där så är du med mig på jobbet, med föreläsningar, events, nyheter inom personlig utveckling och annat spännande. Håll utkik på min webb www.elizabethgummesson.com för nya kurser, coaching, krishantering och andra tjänster. Låt oss ha kontakt på andra plattformar.

Kom ihåg att ni är så värdefulla ni fantastiska människor! Kom ihåg att ni kan klara av mycket svårare saker än ni tror, att ni besitter en kraft som är omätbar och att ni har alla möjligheter inom er, bara ni vågar frigöra dem!

Lycka på färden! Sprid kärlek!

Kramar, de allra innerligaste, från mig till er /Elizabeth

(Ps: Kom ihåg att busa lite också! Alla vuxna har en massa bus i sig!)

Idag fyller jag 44 år!

mars 2, 2013 22 kommentarer
Personligt

Puss på er allihopa och grattis till mig själv som har fått ett år till – det är fantastiskt! Jag ska lata mig hela dan och äta släktmiddag hela kvällen. Vill krama er alla idag, ha en fin lördag!

Fantastiska Christina!

februari 28, 2013 5 kommentarer
Vänner

Det finns vänner och det finns vänner. Och så finns det Christina. Henne kan jag ringa till precis när som helst och hon hör på min röst hur jag låter och säger ”vad har hänt?” om hon hör att nåt har hänt. Och jag samlar på såna människor för det är såna människor som gör att livet blir det där alldeles extra som gör att den här dagen känns. På riktigt känns. Och så kommer hon hem till mig med blommor också, den ljuvligaste bukett. Samla ni också. Dessa vänner är värda sin vikt i guld.

 

Status torsdag: trött men hoppfull

februari 28, 2013 1 kommentar
Okategoriserade

Det blev en bra men dålig dag igår, ogillar verkligen datastrul och vi fick inte till nåt av de tre saker som krånglade. Jag var arg ända ner i sängen. Måste ringa min datakille idag och be om akuthjälp. Dataexperter och läkare – det är såna man vill ha i släkten eller hur? Vilka med yrkesgrupper får vi akutbehov av?

Jag försöker intala mig att det är världsliga ting – i-landsproblem ni vet – men det hjälper ju inte mig där jag står och måste få till en utskrift, en bild, ett mejl. Nåja. Nu är det en ny dag och det är på nåt sätt alltid lite bättre. Ny dag – nya möjligheter.

Och ungefär här ville jag lägga finfina bilder från morgonpromenad häromdagen i ett Stockholm täckt av mjölkvit dimma… Och ett foto på de ljuvliga blommor jag fick av lika ljuvliga Christina Stielli, en av mina goaste vänner som var så härlig att träffa igår… Och så kanske ett foto på när min äldsta tös kom hem från fem dagar på egen hand i Barcelona… Och lite annat som jag vill visa er. Snyft. Hoppas det löser sig under dagen. I’ll be back.

Hatar datakrångel…

februari 27, 2013 4 kommentarer
Okategoriserade

… särskilt som jag är relativt oteknisk. Spelar liksom ingen roll vad man kan om beteenden eller mellanmänsklig kommunikation när man inte fattar teknik, skrivare, iphones, datorer och hela den världen. Bilderna jag tar vill inte föras över till min dator, papprena jag vill skriva ut vill skrivaren inte kännas till. Blä. Men jag ger inte upp, nyss kom en tonåring hem och de brukar fatta det där. Så, jag kommer tillbaka…